Over Inter Aqua

Wie zijn wij?


Inter Aqua is een jong en deskundig bedrijf. Wij hebben de deskundigheid in huis om voor u een uniek waterwerk te ontwerpen, realiseren en onderhouden.


Onze deskundigheid is te verdelen in de volgende hoofdgroepen:


  • Pomp- en fonteininstallaties;
  • Software, besturing en (duurzame) energievoorziening;
  • Grond-, Weg- en Waterbouwkundige werkzaamheden.


Deze 3 hoofdgroepen zijn voor u gecombineerd in een uniek, onafhankelijk en zelfstandig bedrijf waardoor u jarenlang verzekerd bent van een goed werkende installatie.Bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

Waarom Inter Aqua:


Uit ervaring weten wij dat voor veel opdrachtgevers de aanleg en realisatie van een fontein geen dagelijkse bezigheid is. De huidige pompinstallaties met diverse beheersystemen in combinatie met software en led-verlichting zijn complexe installaties waarbij expertise en kennis van zaken essentieel is.


Onze kracht is dat wij alle kennis verzameld en gebundeld hebben en wij u de mogelijkheid kunnen beiden alles bij ons onder te brengen. U maakt dan gebruik van meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ontwerp, realisatie en onderhoud van pompinstallaties, besturingssystemen, software en kennis van grond-, weg- en waterbouw.


Wij zijn realistisch en praktisch in onze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat goede samenwerking en heldere communicatie met alle betrokkenen het project bevordert en versnelt.


Het ontwerpen en het realiseren van een waterwerk kost veel tijd en kapitaalkrachtige investeringen. Wij geven sturing aan het gehele proces van ontwerp tot en met realisatie en dragen zorg voor een maatschappelijk verantwoorde prijs-kwaliteitverhouding van het gehele project.


Korte krachtige lijnen en vakmanschap kenmerken onze bedrijfsvoering in combinatie met een ruime dosis creativiteit.

De markt blijft in beweging en Inter Aqua staat voorop op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen op fonteingebied en watergerelateerde objecten.


Op het gebied van waterwerken voert Inter Aqua onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Advies (technisch, assetmanagement, adaptief waterbeheer);
  • Ontwerp;
  • Aanleg;
  • Onderhoud;
  • Optimalisatie.


Vanaf het eerste idee tot en met het meerjarig onderhoud of optimalisatie van uw huidige pomp- en fonteininstallatie kunt u ons inschakelen. Naast ruime ervaring met fontein- en pompinstallaties kunnen wij voor u de herinrichting van het omliggend terrein ontwerpen en zelfs aanleggen. 


Voor het gehele project wordt door ons 1 vaste contactpersoon aangesteld die alles voor u co├Ârdineert en uit handen neemt.


@ Inter Aqua B.V. 2020

KVK 65153111     

Kolgans 8    5221 GC    's-Hertogenbosch

T: 06-40 19 06 08